Saturday, December 31, 2016

Happy New Year

Morning ๐Ÿ˜
jadikan azam tahun ini sebagai kenyataan..





.
nak kurus nak cantik..
.
gunalah #SecretCorrea secara konsisten๐Ÿ˜€๐Ÿ˜
.
Testimoni kami Bukti Kejayaan kami๐Ÿ˜
.
WhatApps:+601111983461
.
WhatApps:+601111983461
.
WhatApps:+601111983461

#TeamIedaMizan
#TeamSecretCorrea
#MonsterStokis
#TrustedSellerSince2014
#AgentWanted
#PengedarWanted

Tuesday, December 20, 2016

Secret Correa Offer

The best slimming lotion ever ๐Ÿ˜ highly recommended for slimming & beauty purpose ๐Ÿ‘ grab now sementara harga bebas gst ni,  soon dah tak boleh elak dgn gst ni huhu

Memperkenalkan Inovasi Terbaru Di formulasi dari Korea
✨Secret Correa Slimming Collagen (SC)
✨Lotion Sejuk Berkolagen #1 di Asia
✨Sesuai untuk wanita, lelaki & kanak-kanak
✨Selamat digunakan & mendapat lulusan KKM

It's really proven and multifunction lotion collagen yg banyak kelebihannya dari segi slimming and beauty. 
Antaranya:- 
✔ Meruncingkan wajah yang tembam
✔ Mencairkan & memecahkan lemak secara 'lipolisis' (pemecahan lemak dibawah lapisan kulit)
✔ Hilangkan selulit & stretchmark
✔ Membentuk semula tubuh anda
✔ Membuang toxin dalam badan
✔ Meratakan perut yang buncit 
Dan yg paling penting tak panas. Sejuk dingin saje. Jom cuba! Kesan seawal 3 hari!

More feedback and testimoni comingg. 
Berminat? whatsapp +601111983461

#SecretCorrea
#LosyenKurusSejuk
##TeamIedaMizan
#StokisSecretCorreaAsia
#TrustedSellerSince2014

Monday, December 19, 2016

Cara Sapu Losyen Secret Correa

BAGAIMANA NAK SAPU LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA ?



Mari baca nih๐Ÿ‘‡ 


๐Ÿ’ช Cer Tengok bahagian  berwarna biru tu, di situ tempat yg banyak lemak. 

๐Ÿ’ช Sapu sekurang2 dua kali sehari tau selepas mandi.. Jangan kurang..lebih pun takpe.. hehe..

๐Ÿ’ช Nak kesan maksimum, sapu mengikut putaran lawan jam dan urut selama 2-3 minit

๐Ÿ’ช Noted ini PENTING.. minum air secukupnya ya ikut berat badan

๐Ÿ’ช Baru la lemak2 degil tu boleh dinyahkan..


SELAMAT KURUSKAN BADAN YERRR


BUKAN JANJI TAPI PASTI


WhatApps:+601111983461

WhatApps:+601111983461

WhatApps:+601111983461


#TeamIedaMizan

#SecretCorrea

#LosyenKurusSejuk


Saturday, December 17, 2016

Secret Correa JOM Singgah TV3

Again SECRET CORREA & TV3..





Secret Correa LIVE on TV3 , at JOM SINGGAH SLOT with CikPuan Azila , CEO & Founder of Secret Correa.

Don't forget to watch it at TV3 on 21st December at 1:00PM..

There's so many SECRET from CikPuan Azila to share with all of us about SECRET CORREA....

So what are U waiting for..lock the date on Ur calendar!

#TeamIedaMizan
#StokisSecretCorreaAsia
#SecretCorrea
#LosyenKurusSejuk
#kurus
#langsingcepat 
#kuruscepat 
#kurusselamat 
#kurussihat 
#kurusdalam2minggu 
#kurusalami 
#kurusselepasbersalin 

Thursday, December 15, 2016

Kepentingan detoks

Tahukah anda kepentingan detoks
1.Merangsang tenaga
2.Menyingkirkan lebihan sisa buangan
3.Membantu Menurunkan Berat Badan
4.Sistem Imun yang Lebih Kuat
5.Menjadikan Kulit Kelihatan Cantik
6.Pernafasan yang Lebih Bagus
7.Membantu Perubahan Kesihatan ke Arah Lebih Baik
8.Fikiran yang Lebih Tenang
9.Rambut yang Lebih Sihat
10.Rasa Diri Lebih Ringan
11.Kebaikan Anti-Penuaan
12.Peningkatan Rasa Keselesaan Hidup


Jom kita lihat penerangan dibawah ini
1. Merangsang tenaga

Kebanyakan pengamal dan pengikut program detoks memberitahu mereka berasa lebih bertenaga. Ini kedengaran munasabah kerana ketika melakukan detoks, pengamalnya akan memberhentikan penambahan pemakanan yang menjadi punca proses detoks dilakukan. Melalui cara merendahkan pengambilan gula, kafein, trans fat, lemak tepu dan menggantikannya dengan buah-buahan dan sayur-sayuran segar. Kaedah ini dapat memberikan penambahan tenaga. Ia amat penting untuk meminum kuantiti air yang secukupnya ketika melakukan proses detox dan ini juga mungkin sebab kenapa tenaga bertambah sekiranya pada hari lain, pengambilan air tidak mencukupi.


2. Menyingkirkan lebihan sisa buangan

Perkara yang paling penting mengenai detoks adalah membenarkan badan menyingkirkan lebihan buangan yang disimpan. Kebanyakan program detoks dicipta untuk merangsang badan menyahtoksin secara sendiri, membantu hati, buah pinggang serta kolon untuk melakukan proses ini. Membersihkan kolon adalah bahagian penting bagi proses detoks kerana toksin ini perlu dikeluarkan daripada tubuh badan. Memilih buah-buahan dan sayur-sayuran adalah penting meskipun selepas program detoks disudahkan untuk membuat proses ini berterusan. 


3. Membantu Menurunkan Berat Badan

Ia mudah untuk melihat bagaimana diet detoxks akan mengurangkan berat badan dalam jangka masa pendek, tetapi cara yang lebih sihat untuk melihat diet detoks ialah dengan melaksanakannya dalam jangka masa panjang dan menggunakan pemakanan secara sihat serta membuang tabiat pemakanan yang kurang sihat.

Kebanyakan masanya penurunan yang drastik dalam kalori dan kadar penurunan yang cepat dalam berat badan yang difokuskan, terutamanya dj media massa. Namun begitu, kesan jangka pendek ini tidak akan berhasil jika kita tidak bertindak menggantikan makanan yang tidak sihat dengan makanan sihat, dan menggunakan tenaga kita yang baru untuk lebih banyak bersenam dan lebih aktif secara amnya.

4. Sistem Imun yang Lebih Kuat

Apabila kita meng'detoks'kan tubuh badan, kita memberi peluang untuk organ badan kita berfungsi seperti mana ia sepatutnya berfungsi. Ini akan membantu untuk memberikan imun badan 'boost' kerana kita akan mampu menyerap nutrisi dengan lebih baik dan ini termasuk vitamin C. Kebanyakan herba yang diambil semasa berdetoks akan membantu sistem limpa dan ini memainkan peranan penting dalam membuatkan kita sihat. Kebanyakan program detoks juga mengfokuskan senaman ringan yang membantu pengaliran cecair limpa dalam tubuh badan dan membantu sistem pembuangannya serta dalam masa sama, menguatkan sistem imun.

5. Menjadikan Kulit Kelihatan Cantik

Kulit kita ialah organ terbesar di dalam badan. Jadi, masuk akal jika dikatakan kulit akan mendapat manfaat daripada program detoks. Satu cara untuk membantu program detoks ialah bersauna untuk membantu badan berpeluh toksin yang berlebihan. Kita boleh mendapatkan kulit yang lebih bersih, licin pada akhir program detoks. Ia juga dilaporkan yang detoks boleh membantu menghilangkan jerawat tetapi mungkin menyebabkan kulit kelihatan lebih teruk sebelum jerawat semakin bersih dan pudar ketika proses membuang toksin berjalan. Mungkin kulit akan lebih gatal dan kering sebelum ia sembuh dan hilang, namun ini adalah sebahagian dari proses dan ini adalah tanda yang bagus dalam proses membuang toksin ini.


6. Pernafasan yang Lebih Bagus
Ikuti program detoks yang mempunyai pembersihan kolon kerana toksin perlu dikeluarkan daripada badan. Ada teori mengatakan bahawa satu penyumbang kepada mulut yang berbau adalah kolon. Apabila kita dapat membersihkannya dan membantu sistem pencernaan berfungsi dengan baik kembali, kita akan mendapati pernafasan kita kembali elok. Kita kena juga mengambil perhatian pernafasan mungkin menjadi semakin teruk semasa proses detoks tetapi apabila ia berakhir, pernafasan akan menjadi lebih elok. Proses ini semulajadi dan berlaku semasa toksin dikeluarkan dari tubuh.


7. Membantu Perubahan Kesihatan ke Arah Lebih Baik
Ia agak sukar untuk menukar tabiat jangka panjang, dan detoks program tidak kira berapa lama ialah satu cara untuk membezakan tabiat lama dan tabiat baru. Jika kita ada ketagihan terhadap gula, kafein, makanan bergoreng atau makanan yang rangup, program detoks boleh membantu menghilangkan ketagihan itu. Selalunya jika kita cuba untuk berhenti ketagihan terhadap makanan atau minuman seperti itu, kita akan berdepan dengan keputusan yang tidak membanggakan dan kembali kepada tabiat yang lama. Jika kita membersihkan tubuh dan menggantikan makanan itu dengan pilihan yang lebih sihat, kita mampu mengawal diri kita dan kemungkinan untuk lebih memilih habit yang lebih baik untuk jangka masa panjang.

8. Fikiran yang Lebih Tenang
Program detoks yang bagus akan memberi penumpuan kepada minda semasa proses pembersihan. Penggunaan meditasi selalunya dicadangkan sebagai cara untuk kembali berhubung dengan badan semasa proses pembuangan dan pembersihan toksin. Pengikut detoks selalu mengaku bahawa mereka akan hilang perasaan keliru, dan mampu untuk lebih berfikiran positif semasa berdetoks daripada tidak mengikuti program itu. Ini memang boleh diterima kerana kebanyakan makanan yang dipenuhi gula dan lemak yang mengelilingi kita setiap hari dan menyebabkan kita cepat letih dan merupakan faktor yang mempengaruhi cara pemikiran kita.


9. Rambut yang Lebih Sihat
Pada masa kita melihat rambut kita, ia sudah dirasakan mati, kerana semua kesuburan berlaku bermula dengan folikel rambut. Ini adalah sebab kenapa ia penting untuk badan berfungsi pada potensinya mengikut proses detoks yang kerap dan ada strategi. Apabila rambut kita boleh tumbuh tanpa dipengaruhi oleh toksin dalaman, kita akan lihat dan rasai perbezaannya. Rambut akan kelihatan lebih berseri, dan lebih lembut untuk disentuh. Proses detoks tidak cukup untuk menghentikan kebotakan bagi lelaki, tetapi ramai mengakui rambut mereka tumbuh dengan lebih cepat, petanda untuk rambut yang lebih sihat.


10. Rasa Diri Lebih Ringan
Antara kebaikan detoks yang dilaporkan ialah perasaan diri lebih ringan. Antara sebab kenapa ini terjadi iaitu jika kita memgikuti proses pembersihan kolon sebagai salah satu proses detoks. Apabila kita berhenti daripada makan makanan yang memberatkan tubuh badan, dan menggantikan dengan makanan yang lebih baik seperti buah-buahan organik yang segar dan sayur-sayuran, perasaan diri lebih ringan akan mudah dirasai. Ia juga penting untuk tidak terlebih makan semasa proses detoks dan ini akan memberi rasa diri yang lebih ringan, dengan memberikan tenaga yang sebelum ini kehilangan.


11. Kebaikan Anti-Penuaan
Toksin yang sentiasa berlaku yang terpaksa badan hadapi adalah antara faktor penyumbang kepada proses penuaan. Jika menurunkan jumlah kerosakan radikal bebas kepada tubuh, kita akan melihat perubahan bukan sahaja dalam jangka masa pendek, tetapi manfaat dalam jangka masa panjang dengan penambahan kesihatan. Apabila kita sudah selesai menjalani program detoks, ia adalah penting sekali untuk tidak kembali kepada cara hidup lama yang dipenuhi dengan toksin. Memilih diet yang lebih sihat adalah amat penting seperti mana melakukan aktiviti harian adalah cara hebat untuk memastikan kita rasa lebih hebat pada setiap saat kehidupan kita.

12. Peningkatan Rasa Keselesaan Hidup
Apabila kita berdetoks, kita akan rasa lebih bagus, dan apabila kita rasa lebih bagus, perkara yang elik akan berlaku. Detoks selalunya digunakan secara strategik untuk menurunkan berat badan atau melakukan rancangan diet yang baru tetapi tiada sebab yang lebih bagus selain untuk merasa lebih bagus. Apabila kita merencanakan untuk menjadi lebih selesa, kita akan meningkatkan kesemua aspek dalam kehidupan dan kita akan melihat hubungan yang lebih baik, kerja yang lebih produktif dan perasaan yang lebih positif atau merasai pembaharuan pandangan terhadap kehidupan.


NAK DETOKS DENGAN CARA MUDAH?
WhatApps:+601111983461
WhatApps:+601111983461
WhatApps:+601111983461

WHATAPPS SEGERA YE..
SAYA SHARE KAN CARANYA๐Ÿ˜€☺️

Untuk lebih lanjut:
Layari http://www.secretcorrea.com.my

Wednesday, December 14, 2016

Secret Correa untuk ibu mengandung

Ibu2 #mengandung sentiasa rungsing memikirkan #strecthmark , #lenganbesar, #pehabesar,#simpulbiawak ketika mengandung..



.
Usah bimbang..
#SecretCorrea selamat digunakan oleh ibu yang mengandung
.
Hanya #sapusapu,#usapusap..
Lepas #bersalin badan maintain #cantik..
.
Siapa tak suka #cantik ketika & selepas #pregnant,
.
Apa tunggu lagi..
.
Jom Cuba #LosyenKurusSejukNo1Malaysia SEKARANG!

Sementara PROMOSI

Lambat rugi!!

WhatApps:+601111983461
.
WhatApps:+601111983461
.
WhatApps:+601111983461

#TeamIedaMizan
#MonsterStokis
#TrustedSellerSince2014
#SecretCorreaAsia

Monday, December 12, 2016

Secret Correa Penipu

LOSYEN PENIPU!! JGN BACE KOME KALAU XYAKIN!!



"Dah jenuh kak timah pikir dan hitung duit dalam tabung sbb nak turunkan berat badan dan malu dgn PERUT BUNCIT!! 

Org bolehla cakap diet!! Org xduduk tempat kak timah, kak timah memg dilahirkan jenis badan yg berisi jadi memg takes time kalau diet sekalipun.

Tapi sejak kebelakangan ni kak timah dah mula rasa satu satu penyakit datang silih berganti asbab badan kak timah la. Sedih bila dah ada penyakit ni banyak nikmat yang kak timah x boleh rasa. Rasa mcm Allah tarik nikmat satu persatu dari segi makanan sedap dan xlarat nak jalan jauh2pun dah xmampu.

Nila perasaan kak timah dah bertaun kak timah pendam sorg2, almaklumla kak timah masih "single".. Adeke org yg nak kt kak timah lagi..Nak kate tua bergetah jugak lagi!! Umur baru 36 taun..
.Tapi nila nasib kak timah..Kak timah keje gomen je tp Alhamdllah jugak ada kerja.

Nak tau x apa terjadi kat kak timah sekarang? Berat kak timah dari 125 KILO!! u oll rasa kak timah pergi x spa yg kak timah aim sblm ni?? Duit dalam tabungpun ada Rm399.20 jer, ase2 ade x spa yg pergi sekali dan terus bagi result?

Mgkin ade tapi harga nya buknalah setakat harga ratusan ringgitkan. Kak timah ni org perak nampak x kak timah ckp mcm org peraqqq!! 

Sbnornye kak timah ternampak ritu ade muke pempuan kt hiway " BUKAN JANJI TAPI PASTI" pehtu tgok dia pegang losyen, menda plaklah yg dia jual!! Pastu sampaila kak timah ternampak kt online ade org jual rupanya nama dia #LOSYENKURUSSEJUK , Pelik jugak sebab sejuk katanya..Setahu kak timah losyen kat luar sana semuanya panehh belake...

Betui ke ni, ke ckp jer!! Cmne sejuk nak bakorr lemak2!! Tapi kak timah jenih suke cube kalau xbetui xdela rase ralat sebab rege dier xderla mahei benor mampu lagi kak timah beli 3 botoi teruih sbb kate sis yg juwei tu beli 3 teruih untung dr beli sebotoi..

Kalau kome tgok kaktimah pun xlogik pakei 1 botoi teruih kuruihh..kak timah dgor ler cakap.sbb yela kite pahamla 1 botoi mgkin dia bagi neutralize dulu badan dgn detox dlu, tgok kak timah pandei ckp omputeh, botoi ke2 dia mula bertindak dan botoi ke3 ni yg kak timah nak komplen sebab berat badan kak timah HILANG 19 KILO dlm mase 2 bulan!!!

Deme ni penipu betoi!! Belum sampei botoi ke3 kak timah dah nampak kesan  mcm kak timah ckp tadi hilang 19 KILO!! JANGAN PERCAYA TAU CAKAP KAK TIMAH SBB KAK TIMAH HANYA KONSISTEN PAKEI!!

Kak timah stalker page CikPuan Azila rupanya puan Azila pun baru 2 bulan lepas pantang dah HILANG 18 KILO U OLLSS!! tgok kak timah ckp omputeh lagi...suka2..!!Nak tau lagi best sbb kak timah dapat botoi Ayor  boleh kak.timah bawak g opis &Beg makeup.  Ade lg  pen, notepad & sun shade pun ade..bolehla kak timah letak kt kereta saga kak timah..suka2!!

Jadi kak timah  cerita ni sebab RASA BERDOSA KALAU KAK TIMAH X KONGSI MANFAAT. mana tau ada yg senasib mcm kak timah ni, dahla membujang!!!

Kak timah nak pegi shopping jap kat Eon nak beli skirt eh bukan skirt pendek kome  tp skirt panjang. Aurat tau..Untung sapa dapat kak timah sbb kak timah jenih yg pakei tudung litup..eh kak timah terpromot plak hee..gurau tau kome maklumla ati dah senang kome;-))

Takmo ler cerite kat kome panjang lebor, kak timah xjuwei tau cuma kak timah nak ucap terima kasih kat org yg kak timah beli ni nama dia najla, u oll bleh contact dia teruih ya ":-


Atau kome bleh tgok kt website ikut kawasan kome tinggei..ni website dia
www.secretcorrea.com.my

Nak lagi special pm jer tep kak timah..hee

Babai kome...

#kaktimahsecretcorrea
#TeamIedaMizan

Sunday, December 11, 2016

Agen Secret Correa diperlukan SEGERA

Adakah anda seperti ini:

✔️Anda berminat untuk berniaga?

✔️Buntu memikirkan perniagaan apa yang sesuai?

✔️Dah cuba bermcm2 biz tapi tak menjadi?

✔️Takut hadapi risiko yang tinggi?

.

Usah bimbang kami bantu anda๐Ÿ˜€

.

Jom sertai kami!

✔️Kami akan bimbing anda dari #ZeroToHero ๐Ÿ’ช

✔️Hanya Copy sahaja ayat kami

✔️Barang berisiko rendah

✔️Keuntungan SANGAT TINGGI๐Ÿค‘

✔️PRODUK 3 TAHUN DIPASARAN

✔️MENDAPAT KELULUSAN DALAM & LUAR NEGARA

✔️❌KAMI BUKAN MLM

.

BESTNYA TAWARAN 75% DISKAUN UNTUK AKHIR TAHUN!!




.

LAMBAT ANDA RUGI!

HANYA 30 ORANG SAHAJA KAMI PERLU KAN UNTUK DIBIMBING๐Ÿ˜€

.

WhatApps SEGERA!!

.

WhatApps:+601111983461

.

WhatApps:+601111983461

.

WhatApps:+601111983461


#TeamIedaMizan

#TrustedSellerSince2014

#terapiinstagram 

#ig_sokongan

#tijm 

#agentwanted

#pengedarwanted

#bruneionlinestore 

#brunei_ig 

#bruneishop 

#bruneisale 

#singapore 

#singaporeinsta 

#singaporeexpo 

#malaysiainstashop 

#malaysianig 

#wanitahariini 

#sideincome

#pendapatanpasif

#pendapatansampingan 

#pendapatantambahan 

#sideincomemalaysia 

#agentdropshipdiperlukan 

#agentdropshipneeded 

#agentmalaysia 

Thursday, December 8, 2016

Rahsia Turun Berat

"BERAT BADAN TURUN 20KG" 
Apakah rahsianya??? ✔ Pengunaan secara konsisten Losyen Secret Correa dan pengamalan hidup sihat.



APA ITU LOSYEN SECRET CORREA?? Produk ini ada 3 fungsi yang unik iaitu sesuai untuk:
1. Orang INGIN TURUNKAN BERAT BADAN
2. Orang ingin KEKALKAN bentuk badan

Produk ini amat berbeza dan paling terbaik berbanding produk-produk seumpamanya yang berada di pasaran.
Ini adalah berdasarkan kandungan dan kajian yang telah dibuat dengan menggunakan teknologi dari KOREA.

KELEBIHAN 'LOSYEN SECRET CORREA'
✔️- Memecahkan lemak dengan cepat
✔️- Menghilangkan selulit dan 'Stretch Mark'
✔️- Melangsingan dan mencantikkan bentuk badan
✔️- Memberi kesan V-Shape pada waja
✔️- Menegangkan dan menganjalkan kulit
✔️- Menggebukan dan mencantikkan kulit

FORMULASI HEBAT DENGAN TEKNOLOGI 'KOREA' GABUNGAN COLLAGEN ASLI & "SUNFLOWER"

Kebaikan SUNFLOWER:- 1) Membina sel baru
2) Melembapkan kulit
3) Membaiki sel rosak
4) Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit digalakkan sapu kerana mempunyai anti radang.... ๐ŸŒธ 3 AGEN PEMBAKAR LEMAK TERBAIK SC ๐ŸŒธ ❄ Seed Oil
❄ Guarano
❄ Hedera Helix

Pembakaran lemak dilakukan secara ‘LIPOLISIS’ iaitu cara memecahkan sel-sel lemak dan selulit.

Berminat whatsapp +601111983461 STOKIS SAH SECRET CORREA

#TeamIedaMizan

Monday, December 5, 2016

Postage Secret Correa

Jom dapatkan Pakej Kurus Cantik dengan Mudah & Senang

Join Postage harini
Esok sampai kerumah anda
*tnc applied



WhatApps:+601111983461
WhatApps:+601111983461
WhatApps:+601111983461

#TeamIedaMizan
#KurusMudah
#KurusSihat

Sunday, December 4, 2016

Booth di Singapura

Syukur Alhamdullilah..

Moga Allah mudahkan lagi urusan Team Ahmad Mirza N Salmi & Nurhidayati Mirza..




Tahniah!!


Satu2 nya Pengedar Tunggal kami di Singapore..

Anda perlukan #SecretCorrea di Singapore


Contact mereka SEGERA!!

Salmi:+65 9452 7423

Yati:+65 9489 9406

IG:http://www.instagram.com/secretcorrea_sg


Mereka masih membuka peluang Agen kepada anda.Mereka guide anda from #Zero to #Hero๐Ÿ’ช

In Shaa Allah..


#TeamIedaMizan

#SecretCorreaAsia

#LosyenSecretCorrea

#MudahnyaKurus

#LosyenAjaib

#AgentWanted

#LosyenPelbagaiGuna

#PregantPunBolehGuna

Friday, December 2, 2016

Pakej Kurus Murah & Cepat

Jom dptkan set Kurus Cepat,Mudah dan SEGERA



Anda hanya perlukan detoks & sapu Secret Correa

Pakej ini sangat murah..

WhatApps SEGERA
WhatApps:+601111983461
WhatApps:+601111983461
WhatApps:+601111983461

#TeamIedaMizan
#TeamJutawanIslam
#TeamSecretCorrea
#TeamSlimming detoks

Wednesday, November 30, 2016

Secret Correa Menggila

MAKIN RAMAI NAK TRY SAYA!!!!

Alhamdulillah lepas 3 hari aku sapu Losyen SC ni memang beza teruk wei. Terkejut aku tgk cermin, ingatkan Nae Lofah!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
=============================
✔ DAGU MAKIN RUNCING

✔ PERUT MAKIN KEMPIS

✔ PAHA MAKIN SELIM

✔ LENGAN MENGECIL

✔ PARUT & SELULIT PUN PUDAR

=============================
.
.
Tapi masalah lain pulak datang..
.
.
Pakwe aku jeles! Tak pasal dengan dia sekali pakai Losyen SC! Maka bersama-sama la kami berdua pakai Losyen SC. Huhu
.
.
So pada aweks-aweks dan pakwe-pakwe kat luar tu, jangan la malu-malu nak cuba ye.
Dijamin berkesan 100% 
100% ORIGINAL, HALAL dan SELAMAT
.
Cepat whatsapp sekarang! FREE POSTAGE untuk korang

WHATSAPP TO +601111983461

WHATSAPP TO +601111983461

WHATSAPP TO +601111983461

WHATSAPP TO +601111983461

Atau komen PM kat bawah
.
p/s : korang-korang, sila tag aweks atau pakwe, hubby atau wifey korang kat sini ye ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜˜
#TeamIedaMizan
#TeamJutawanIslam
#kurussejuk
#pasirgudang
#johorbahru
#singapore
#brunei
#secretcorrea
#losyenkurussejuk
#losyensejuk

Thursday, November 24, 2016

Secret Correa Murah

Wah,ada jualan akhir Tahun secret correa..




Harga sebenar RM129.90
Harga Offer : RM99.90

Hrga akhir Tahun:RM90++ je..
Apa๐Ÿ˜ณ

Lagi murah dari hrga offer๐Ÿ˜ฑ

Cepat2 ye..
Ada FREE MUNAFIE SLIMMING LAGI!!
PROMOSI INI TERHAD UNTUK 10 ORANG TERAWAL SAHAJA

WhatApps:+601111983461
WhatApps:+601111983461
WhatApps:+601111983461

#TeamIedaMizan
#TeamSecretCorrea
#SecretCorreaAsia
#LosyenSejuk
#LosyenPelbagaiGuna
#MonsterStokist
#TrustedSellerSince2014


Wednesday, November 23, 2016

Tips runcingkan dagu dan pipi tembam



TIPS KECILKAN PIPI
* Cara instant adalah teknik make up
* Tepuk pipi 2-3 minit untuk melancarkan pengaliran darah di bahagian pipi
* Urut pipi dan rahang dengan tapak tangan secara membulat mengikut arah lawan jam
* Rajinlah untuk senyum :)
* Senaman pipi, sebut huruf a-e-i-o-u
* Banyakkan senaman harian, lemak-lemak terbakar dengan baik
* Amalkan diet pemakanan yang betul disamping suplemen tambahan


TIPS HILANGKAN DAGU BERLAPIS
* Gosok di bawah dagu dengan urutan dari belakang ke depan
* Urut dagu menggunakan pergerakan dari bawah ke atas. Urutan boleh membantu mengetatkan otot dan merangsang peredaran darah.
Menurut senaman dagu epetua.com :

1. Berdiri tegak dan lihat ke hadapan. Menggunakan belakang telapak tangan, lakukan pergerakan menyepak bergilir-gilir dengan tangan kiri dan kanan. Lakukan sebanyak 40 kali.

2. Berdiri tegak dan lihat ke hadapan. Jelirkan lidah sepanjang yg boleh. Ulangi sebanyak 10 kali. Pasti anda akan alami kesannya kerana otot di bahagian leher akan berasa tegang dan ketat.

3. Menggunakan otot muka dan leher, cuba angkat bahagian bawah bibir melewati bibir atas sejauh yang boleh. Ulangi sebanyak 10 kali.

4. Buat senaman muka – a e i o u setiap pagi/ptg/mlm 40 kali semasa mengiadap cermin untuk mencantikkan bentuk muka

5. Tepuk dagu menggunakan belakang tangan – setiap pagi/ptg/malam 40 kali semasa mengadap cermin, untuk mengurangkan dagu berlapis

6. Berteleku di bibir katil, topangkan telapak tangan untuk menampung dagu, setiap kali bangun pagi selama 10 minit, siku di atas lutut – untuk mengurangkan dagu berlapis.

7. Berteleku di bibir katil, tundukkan kepala dan tampung muka dengan telapak tangan (penuhkan muka dengan telapak tangan), siku di atas lutut, 10 minit untuk mengurangkan muka sembab dan menaikkan tulang pipi

Nilah hakak๐Ÿ˜๐Ÿ˜




❗️GUNAKAN SECRET CORREA KETIKA MELAKUKAN URUTAN UNTUK KESAN LEBIH CEPAT.SAYA DAH BUKTIKANNYA..๐Ÿ˜

Nak dptkan Secret Correa?
WhatApps:+601111983461
WhatApps:+601111983461
WhatApps:+601111983461

Tuesday, November 22, 2016

Secret Correa sokong Harimau Malaya

"SECRET CORREA TERUS SUPPORT HARIMAU MALAYA MARA KE MYANMAR"



Jom tengok di SINAR HARIAN harini.
.
.

Alhamdulillah selain mempunyai misi syarikat kami juga mempunyai misi utk membantu Team Malaysia terus berjaya kepelusuk dunia luar.
.
.

Bola sepak tidaklah asing bagi rakyat malaysia, pemain2 juga perlu selalu diterapkan momentum2 yg baik. Team Work perlulah. Kuat.bg satu2 pasukan.
.
.

Tanpa team yg teguh maka mudahlah utk roboh. Sebagai 1 syarikat SME kami juga mempunyai misi tersendiri utk membawa malaysia keperingkat antarabangsa.
.
.

Peranan sbg rakyat kami nakkan org kenal malaysia dipersada Dunia. Bola sepak tidaklah.asing bg masyarakat kita. Walaupun diberitahu ttg kedudukan Harimau Malaya agak tergugat.namun kami yakin dgn bantuan support dr pihak Secret Correa &  team malaysia insyaalllh kejayan tidaklah mustahil.
.
.

Kami harap HARIMAU MALAYA akan terus.success, insyalalah pihak secret Correa akan terus suppport HARIMAU MALAYA dan team Bolasepak malaysia.
.
.

Tahniah Tuan Kay Rule diatas support yg diberi.
We proud of you.

-BUKAN JANJI TAPI SGT PASTI-

#TeamIedaMizan
#PengedarDiperlukanSegera
#MonsterStokis
#StokisSecretCorreaAsia
#TrustedSellerSince2014

Sunday, November 20, 2016

Secret Correa bersama Kak Maria

Jom bersama kami pada 24hb November,Jam 1.00 tengahari di TV3,
Kak Maria akan bongkarkan Rahsia Kurus Cantik bersama Secret Correa..




Jgn lupa ye๐Ÿ˜€

Note:Jika anda nampak no +601111983461/072550080 wakil Pasir Gudang/Johor Bahru snapkan nombor berkenaan untuk anda terima special Diskaun & GIFT dari Kami๐Ÿ˜๐Ÿ˜

#TeamIedaMizan
#TeamSecretCorreaAsia
#TeamJutawanIslam
#MonsterStokis
#TrustedSellerSince2014

PROMOSI SECRET CORREA

Promosi Secret Correa datang lag
Jom dptkan Secret Correa dengan hrga PROMOSI


Promosi Hebat berganda2

PROMOSI TERHAD!

WhatApps:+601111983461
WhatApps:+601111983461
WhatApps:+601111983461

Anda juga berpeluang menerima FREE GIFT MUNAFIE SLIMMING DARI KAMI

Cpt2 ye..

#TeamIedaMizan
#TeamJutawanIslam
#TeamSecretCorrea
#MonsterStokis
#PasirGudang
#JohorBahru

Tuesday, November 15, 2016

Agen Pengedar Secret Correa

PENCARIAN STOKIS DAN AGENT HQ BERMULA
"BUKAN JANJI TAPI PASTI"



KOS SARA DIRI MAKIN NAIK DGN PENGUMUMAN BAJET 2017???
HARGA MINYAK NAIK BUAT ANDA TERBEBAN??
GAJI KITA SEMUA MASIH KEKAL DI SITU SAHAJA??
GAJI BULANAN HANYA CUKUP CUKUP MKN SAHAJA??
GAJI HANYA HABIS BAYAR HUTANG SAHAJA??
TAK PERNAH MERASA UTK BERBELANJA LEBIH??
ANDA ADALAH :
✔️SEORANG SURIRUMAH
✔️BEKERJA SEKTOR AWAM
✔️BEKERJA SEKTOR SWASTA
✔️SEORANG STUDENT

JOMMM JOIN UNTUK TAMBAH PENDAPATAN ANDA ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

SERTAI KAMI UTK MENJADI STOKIS DAN AGENT 
DIRECT CONTACT DGN HQ SECRET CORREA

๐Ÿš€AGENT DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA,BRUNEI DAN SINGAPORE

๐Ÿš€JANA INCOME LUMAYAN SECARA PART TIME / FULL TIME SETIAP BULAN.

KAMI MEMERLUKAN AGENT & STOKIS DI
DAERAH-DAERAH Negeri-negeri tersebut

✅Kuala Lumpur
✅Selangor
✅Melaka
✅Johor
✅Negeri Sembilan
✅Kedah
✅Langkawi
✅Pulau Pinang
✅Perlis
✅Perak
✅Kelantan
✅Terengganu
✅Pahang
✅sabah
✅Sarawak
✅Brunei

KELEBIHAN JADI AGENT /PENGEDAR???
1)keuntungan SEHINGGA 50-70%๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
2)TOP RANKING LOSEN KURUS ONLINE
3)Anda akan dimasukkan dalam group telegram bersama-sama agent-agent hebat SC ...Dalam group akan dikongsikan ilmu pemasaran zero kos marketing.
4)Market masih Fresh dan Produk senang terjual.
5)Produk berkesan dan repeat order tinggi.
6)Testimoni diberikan hampir setiap hari.
7)Tidak Perlu buka kedai fizikal.
8)Support 24 jam sehari
9)lulus KKM&KKB /halal

APA TUNGGU LAGI????
FAST ACTION FAST RESULT......


WHATSAPP TO +601111983461
WHATSAPP TO +601111983461
WHATSAPP TO +601111983461

P/S HANYA UNTUK YANG SERIUS SAHAJA
APA LAGI WHATSAPP KAMI CEPAT
#SECRETCORREA
#TeamIedaMizan
#LosyenKurusSejuk
#dropshipwanted
#agenwanted
#PengedarWanted
#STOKISWANTED
#Brunei
#Malaysia
#Singapura
#SecretCorreaSellerSince2014

Thursday, November 10, 2016

Secret Correa

"HANYA SATU DALAM BERIBU"

.
Cuba uols GOOGLE Losyen Kurus
Dah la SEJUK macam salju di korea
Ada KOLAGEN ASLI biji bunga matahari
Lagi satu dia MULTIFUNGSI???
.
Ada ke ada?!
Memang tak jumpa la selain Brand #SecretCorrea
Betol kan kan kannn?
.
Ni la nak story kat hampa
Losyen Kurus Sejuk Yang Yang 1st Di Asia
Sekarang sedang PEMES di pasaran
Tau tau tauuU..!
.
Saya bukan Wani..
Saya Adda..
Agen Losyen Kurus Sejuk Secret Correa
Uols jangan kecam saya eh..
.

#AgenSecretCorrea
#TeamIedaMizan
#LosyenKurusSejuk1stMalaysia
#AgentWanted
#DropshipWanted
#Whatsapp_+601111983461

TIPS 2 MINGGU KECILKAN PEHA, PERUT & PINGGUNG

RAHSIA KECILKAN PERUT, PEHA & PUNGGUNG, DALAM 2 MINGGU!



TIPS PERTAMA:SAYURAN & BUAH-BUAHAN
Sayuran dan buah-buahan adalah kunci kepada kesihatan pencernaan yang baik.
Apabila anda lebihkan sayuran dan buah-buahan, anda juga akan lebih cepat kenyang dan dapat mengurangkan ‘portion’ makanan anda.
Selain itu, gantikan snek dengan buah-buahan sihat atau kekacang seperti badam, pistachio, atau almond. Lebih sihat!

TIPS KEDUA: LAKUKAN ‘LUNGES’
Kebanyakan wanita memang malas bersenam. Tetapi hakikatnya, ‘lunges’ adalah salah satu jenis senaman yang paling mudah dan terbukti berkesan membakar lemak dan kecilkan perut, punggung, dan peha.
Ikuti 2 langkah mudah seperti dalam gambar di bawah ini.
Teruskan ‘lunges’ ini selama 30 saat pada posisi A sebelum beralih kepada posisi B.

TIPS KETIGA:BENGKUNG ATAU ‘SHAPEWEAR’
Jika malas melakukan senaman, andaboleh juga melabur sedikit untuk membeli bengkung atau ‘shapewear’.
Dapatkan material yang sesuai dengan saiz yang elok supaya shapewear yang dipakai dapat memberi kesan yang optimum.
Selain mengurangkan lemak-lemak yang terkeluar, ia turut memberi kesan untuk jangka masa panjang.
Menariknya, anda juga dapat melihat kesan serta-merta. Ini amat berguna, lebih-lebih lagi jika anda sedang bercadang untuk menghadiri makan malam yang penting!Nak Lebih Selesa gunakan MUNAFIE..Nak dptkan Munafie whatapps : +601111983461.
Pakej Lengkap Losyen Kurus Sejuk Bersama Munafie๐Ÿ˜€

TIPS KEEMPAT:GUNA KRIM ANTI-SELULIT
Peha dan punggung adalah antara bahagian yang selalu menjadi mangsa selulit!
Tapi jangan risau kerana terdapat krim di pasaran untuk membantu menghilangkan kesan selulit pada kaki.
Krim ini boleh menjadi sangat berkesan dalam melicinkan kemunculan lubang-lubang kecil akibat selulit apabila digunakan secara konsisten.
Cubalah #LosyenSecretCorrea bukan hanya mampu hapuskan selulit tapi mampu mencairkan Lemak dengan Mudah.
Tak Percaya?Cuba dulu baru tahu..
Jom whatApps:+601111983461

Testimoni:http://www.secretcorrea.com.my

TIPS KELIMA: SELAMAT TINGGAL GULA
Sebuah kajian yang dilaporkan oleh CNN.com menunjukkan 10 hari tanpa gula akan menunjukkan kesan kesihatan serta pelangsingan yang jelas.
“Walaupun kajian ini dijalankan ke atas kanak-kanak, tiada sebab ia tidak memberi hasil yang sama kepada orang dewasa,” kata Dr Robert Lustig dan kumpulannya yang menjalankan kajian tersebut.
Jika anda berasa sukar untuk menghentikan gula serta-merta, cubalah berhenti secara perlahan.
Contohnya, menahan daripada mengambil gula pada makan malam terlebih dahulu.

TIPS KEENAM: LAKUKAN SENAMAN MUDAH
Satu lagi cara yang sihat untuk kecilkan perut, punggung, dan peha adalah dengan melakukan senaman kardio.
Apabila anda membakar lebih banyak kalori berbanding yang anda makan, anda akan kehilangan berat badan dan mendapatkan tubuh yang langsing.
Senaman kardio yang paling berkesan adalah joging, berjalan, naik turun tangga, atau berbasikal – kesemuanya menggalakkan pergerakan kaki yang aktif.
Selain itu, boleh juga anda melakukan senaman mengikut langkah mudah di bawah ini. Hanya perlu berbaring!

TIPS KETUJUH: KET BACA KISAH & ‘QUOTE’ MOTIVASI
Kadangakala baru 2-3 hari dalam proses ‘diet’, kita dah mula rasa seperti tiada perubahan dan malas untuk meneruskannya.
Jangan begitu, tubuh badan anda memerlukan sedikit masa untuk menunjukkan reaksi terhadap perubahan yang anda lakukan.
Antara sumber motivasi dan aplikasi telefon pintar yang boleh membantu anda diet adalah Fitness Buddy atau My Diet Coach.

Begitu juga pengguna #LosyenSecretCorrea..Anda perlu rajin sapu losyen utk kesan yang lebih baik selain mengikuti saranan diatas..
Jika orang lain boleh anda juga Pasti blh๐Ÿ’ช
Penting rajin mengikuti segala saranan kami..
Nak tips lebih kurus mudah
WhatApps:+601111983461

KEJAYAAN TESTIMONI KAMI TERBUKTI BERKESAN:https://goo.gl/AtvC2r

Credited to :Mr Google

#TeamIedaMizan 
#KurusSelamat
#KurusSemulajadi
#KurusPantas

TRUSTED SELLER SECRET CORREA


MALAYSIA

JOHOR


IedaMizan(MONSTER STOKIS)-OWNER WEBSITE
Kawasan COD: Pasir Gudang,Johor Bahru,Pontian
☎️WhatApps/ Call:+601111983461


Name:Hamidah Hamira
☎️WhatApps/ Call:+60197709713
COD:Skudai/JB

Name:Su
☎️WhatApps/ Call :+60 11-2869 9464
COD:JB/Singapore

Name:Fateen
☎️WhatApps:+60127020930
COD:Segamat/Simpang Renggam Johor


Name:Adah
☎️WhatApps/ Call:+60197791420
COD:JB

Nama: Zubaidah
☎️WhatApps/Call:+601110605642
COD : Kluang,Johor / Dungun,Terengganu


Name:Firas
☎️WhatApps/Call:+601127537874
COD:Johor Bahru,Skudai,Johor


Name:Ezza
☎️WhatApps/ Call:+60 12-755 1984
COD:Ulu Tiram/Kota Tinggi

Name:Azemah
COD:Pekan Nanas/Pontian
☎️WhatApps/ Call:+60126519876

Name:Zariah
☎️WhatApps/ Call:+60197301941
COD:Larkin/JB

Name:Yanty
☎️WhatApps/ Call:+60127565283
COD:Ulu Tiram/JB

PAHANG


Name: Armaniza Ariffin
☎️WhatApps/ Call:+60129978311
COD:Termerloh, Pahang

Name:Atie CT
☎️WhatApps/ Call:+60179603261
COD:Jengka,Pahang

Name:Roszaliza
☎️WhatApps/Call:+601129292581
COD:Mentakab/Temerloh,Pahang

Name:Rianie
☎️WhatApps:+60108627271
COD: Gombak, Selayang, Puchong, Sri Kembangan, Kajang, Sg. Merab dan Melaka
Walkin -
SS SPA
Lot No 2.08.
Kompleks Niaga Sg Merab.. 43000 Kajang Selangor


Name:Lala
☎️WhatApps/Call:+60176892317
COD:Chenor


KUALA LUMPUR

Name:Kak Gee
☎️WhatApps/ Call:+60 12 535 4766
COD:KL/Selangor

SELANGOR
Name:Nanie
☎️WhatApps/ Call:+60196638126
COD:Shah Alam,Selangor

Name:Jiha Gaus
☎️WhatApps/Call:+60193508556
COD:Seri Kembangan,Putrajaya,CyberJaya

Name:Lala
☎️WhatApps/Call:+60176892317
COD:Bangi,Nilai,Bukit Mahkota

NEGERI SEMBILAN

Name:Huda Syafina
☎️WhatApps/ Call:+60179744481
COD:Kuala Pilah,Negeri Sembilan

Name:Cha
☎️WhatApps/ Call:+60192440164
COD:Senawang



KELANTAN


Name:Azlina
☎️WhatApps/ Call:+60197227424
COD:Kelantan/KL

MELAKA

Name:Zura
☎️WhatApps/ Call:+60136311910
COD:Melaka


SABAH


Name:Mariney@Ney
☎️WhatApps/Call:+60162396763
COD:Sabah/Wilayah Persekutuan Labuan


BRUNEI

Shazie
☎️WhatApps/ Call:+6738954995
COD:Brunei

Agen Zie :Hjh Zairinawati bte Hj Abd latif
☎️WhatApps/ Call:+6738863086
COD:Brunei

Dayang Nurul Fatin Khairunnisa Bte Awang Haji Bakar

☎️WhatApps/ Call:+6738935429

COD:Brunei


Nama penuh: Junaidah Hj Awg Besar
☎️WhatApps/ Call:+6738823563
COD:Brunei

Nama Penuh: Zubaidah Jumaat
☎️WhatApps/ Call: +6738309234
COD:Brunei

Nama Penuh: Hjh Sariah Hj Hitam
☎️WhatApps/ Call: +6738853637
COD:Brunei

Dayang Sarinah bt Haji Musa
☎️WhatApps/ Call : 8656177
COD:Brunei

Ainah bte a.chuchu
☎️WhatApps/ Call:+6738876245
COD:Brunei

Sheila
☎️WhatApps/ Call:+673 711 8997
COD:Brunei

Cta
☎️WhatApps/ Call:+6738658925
COD:Brunei

Amyra
☎️WhatApps/ Call:+673 815 2669
COD:Brunei


SINGAPORE


Salmi Akiak
☎️WhatApps/ Call: +65 94527423
COD:Singapore


Name:Raha
☎️WhatApps/ Call:+6593887265
COD:Singapore
Blog:http://secretcorreaspore.blogspot.com

Name: Baini Ramdan
☎️WhatApps/ Call: +65 9187 8334
COD:Singapore


Name:Liza
☎️WhatApps/ Call:+65 9220 9797
COD: Singapore

Name:Haya
☎️WhatApps/ Call:+65 9725 9960
COD:Singapore

Name:Nora
☎️WhatApps/ Call:+65 9226 4828
COD:Singapore