Showing posts with label Testimoni Secret Correa. Show all posts
Showing posts with label Testimoni Secret Correa. Show all posts

Monday, October 16, 2017

Testimoni Secret Correa

WhatApps:+601111983461
Direct WhatApps:http://www.wasap.my/+601111983461/sc

Antara Testimoni..Banyak lagi testimoni hasil sapuan Secret Correa.Yang Hilang 4 KG 4HARI tu student lagi yang guna.Tak cuba tak tahukan๐Ÿ˜€

AGEN STOKIS DIPERLUKAN SEGERA!











Testimoni Secret Correa

Testimoni Secret Correa Coffee
WhatApps:+601111983461

AGEN STOKIS DIPERLUKAN SEGERA









Sunday, October 15, 2017

Secret Correa Coffee

Secawan Kopi di Pagi Hari  ❤️
SECRET COFFEE by Secret Correa 




DIFORMULASI KHAS  UNTUK YANG SERIUS NAK KURUS , PUTIH, SIHAT & SELAMAT SAHAJA !!!

☕️ DIJAMIN 100% BAHAN SEMuLAJADI
☕️ DIJAMIN 100% TANPA UNSUR COLLAGEN HAIWAN
☕️ DIJAMIN 100% BERKESAN 

* Produk berstatus GMP Certified
* Berstatus MESTI
* Sesuai utk LELAKI, WANITA 
* Perubahan setiap orang berbeza.
* Kesan cepat atau lambat bergantung kepada fisiologi, genetik & hormon individu.

WhatApps:+601111983461


AGEN & STOKIS DIPERLUKAN SEGERA

#SecretCoffee
#SlimmingCoffee

Monday, April 17, 2017

Secret Correa

Macam2 kaedah / produk yang wujud dalam pasaran sebagai option untuk anda #kurus.



Dalam ketaksuban kita nak kurus cepat, kadangkala kita memilih untuk mengambil #pilkurus tanpa selidik terlebih dahulu kesan pengambilannya terhadap diri kita.

Kenali terlebih sesuatu produk dan apakah ia bersesuaian dengan anda.

Hari ni saya nak kongsikan sedikit info kepada anda yg mengamalkan pil kurus. Ianya tidak sesuai pada anda yang mengalami masalah2 kesihatan seperti di bawah :

1. Pesakit darah tinggi

2. Pesakit berkaitan injap jantung.

3. Pesakit berkaitan saluran darah tersumbat.

4. Pesakit berkaitan degupan jantung.

5. Pesakit berkaitan saluran darah tersumbat.

6. Pesakit hyperthyroidism.

7. Pesakit glaucoma.

8. Pesakit psychiatric termasuk anorexia nervosa dan kemurungan / depression.

9. Wanita hamil 

10. Wanita menyusukan.

11. Penghidap sawan.

12. Penghidap kencing manis.

✏๐Ÿ“Sumber :
Dr. Zubaidi B. Hj. Ahmad

======================================
✔LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA HANYALAH BERSIFAT SAPUAN LUARAN

✔LULUS KKM & BERSTATUS HALAL 

✔SESUAI DIGUNAKAN SEMUA PERINGKAT UMUR

✔INSYAALLAH TIDAK MENDATANGKAN KESAN NEGATIF JIKA ANDA MENGHIDAPI SALAH SATU DARI MASALAH KESIHATAN SEPERTI DI ATAS.

So x perlu rasa WAS2 lagi... nak RASA SEJUK SECRET CORREA...

 jom wasap segera, kita kurus cara SIHAT & SELAMAT๐Ÿค“

http://www.wasap.my/601111983461

Kelebihan Secret Correa

Apa keunikan Secret Correa berbanding losyen kurus sejuk yang lain๐Ÿ˜


Jom dptkan Losyen Secret Correa Segera



Secret Correa 130ml OFFER RM99
Beli Lebih lebih JIMAT

Secret Correa 60ml OFFER RM60 sahaja 
*Limited Stock!!

WhatApps:+601111983461
WhatApps:+601111983461
WhatApps:+601111983461

#TeamIedaMizan
#IMJSC
#SecretCorreaAsia
#TrustedSellerSince2014
#PengedarWanted
#AgentWanted
#DropshipWanted

Friday, April 14, 2017

Secret Correa Pakej

Raya nanti tentukan nak kejutkan mak long pak long,pak ngah mak ngah kat kampung yang dok kata hang pregnant kan..

Kamipun ada kejutan buat anda dengan pakej super duper daboom bagi mereka tercengang nanti๐Ÿ˜ฑ


Skrgni Kami ada 3 pakej daboom raya 
Ternyata lebih murah dari biasa๐Ÿ˜ฑ

1. Pakej Phewitt cpt kuruss


2. Pakej Awesome kurus 



3. Pakej Elegant rileks santai kurus



Yang mana pilihan hati ye?๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‰Elegant
๐Ÿ‘‰Awesome 
๐Ÿ‘‰Phewitt

Semestinya dengan pembelian anda akan menerima FREE GIFT ๐ŸŽ istimewa dari kami๐Ÿ˜๐Ÿ˜

WhatApps kami: +601111983461
WhatApps kami: +601111983461
WhatApps kami: +601111983461

#TeamIedaMizan
#SecretCorreaAsia
#IMJSC
#TrustedSellerSince2014

Monday, April 10, 2017

Secret Correa

SHHHH!!!! ADA RAHSIA NAK KONGSI


.
Masih tercari-cari 
RAHSIA langsing seawal 3 hari?
RAHSIA pinggang lebih terbentuk seksi?
RAHSIA perut kempis seperti anak dara?
.
RAHSIAnya adalah SECRET  
Ya... "SECRET CORREA"
.
SECRET CORREA membuktikan yang anda boleh 
✔Kurus TANPA BERLAPAR
✔Kurus TANPA PIL BERBAHAYA
✔kurus TANPA BANCUHAN 
.
SHHHH!!!! SECRET CORREA  
✔dijamin selamat
✔dijamin halal & lulus KKM
✔dijamin SEJUK & tidak merimaskan
✔dijamin BERKESAN  
✔dijamin anda pasti JATUH CINTA DENGANNYA
.
P/S: SAYA SHARE RAHSIA NI SEBAB SAYA SAYANGKAN ANDA SEMUA... CEPAT TAU! SECRET CORREA NI LAKU KERAS
.
Whatsapp "SC" ke +601111983461
.
Whatsapp "SC" ke +601111983461
.
Whatsapp "SC" ke +601111983461

Direct whatApps:http://www.wasap.my/+601111983461


#TeamIedaMizan 
#IMJSC 
#secretcorrea 
#TrustedSellerSince2014

Tuesday, March 21, 2017

Testimoni Secret Correa

"PRODUK PALING MENGARUT"

Mengarut betullah produk ni
Konon boleh kurus tapi katanya sejuk
Berpantang kan kena guna yang panas2, 
Dah kenapa pulak sejuk boleh kurus? 

Tapi dah isteri beriya sangat nak cuba
Saya belikan je lah

Taktau masa bila dia sapu
Sebab takde bau macam minyak angin pun
Tapi sungguh saya tak sangka 
Sapu dalam pantang je kot
Boleh susut macam tu punya banyak!

Last last saya pun ikut sapu
Hilang 5kg lemak lemakku ๐Ÿ™ˆ
Semua penangan losyen kurus sejuk 

Ahaiii 
Mengarut betul la. Tapi memang REAL. Cubalah kalau tak percaya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™ˆ

http://www.wasap.my/601111983461
#RealFighters 
#LosyenKurusSejuk
#TeamIedaMizan
#TeamSecretCorreaAsia
#TrustedSellerSince2014

Saturday, March 18, 2017

Sebab kenapa tak kurus


Semak beberapa faktor di bawah. Jika anda ada melakukan KESILAPAN ini, hentikannya secepat mungkin.



1. Berlapar
Berlapar merupakan salah satu kesilapan terbesar yang dilakukan ketika berdiet. Mengapa perlu berlapar?Menahan lapar boleh menjadikan anda makan lebih banyak daripada biasa, seterusnya berisiko mengambil kalori yang berlebihan. Cara terbaik jika mahu kurus dan berdiet, makan sahaja seperti biasa. Hanya kurangkan saiz makanan yang diambil. Lebihkan serat seperti buah-buahan dan sayur-sayuran.

2. Minum Soda Diet
Terbaca sahaja perkataan ‘diet’ terus sahaja dicapai minuman tanpa mengambil kira apakah kandungan sebenar yang terdapat di dalamnya. Banyak pengeluar mengubah taktik penggemar minuman berkarbonat dengan menyatakan ia adalah minuman diet soda. Ingat, ia masih mengandungi bahan pemanis dengan kalori tinggi dan anda masih terdedah kepada risiko kegemukan atau penyakit seperti diabetes. Usah mudah terpengaruh dengan taktik yang tentunya boleh menggagalkan misi diet anda.

3. Menyimpan Stok Snek
Jangan simpan makanan ringan di rumah atau lebih baik jika anda tidak membelinya langsung. Jika ada, pastikan anda menyimpannya bukan di tempat yang mudah untuk anda melihatnya. Apa kata anda jadikan buah-buahan tinggi serat sebagai snek gantian. Potong kecil-kecil dan jadikan ia sebagai kudapan sambil menonton televisyen atau ketika anda terasa ingin mengunyah. Ia bukan sahaja menyihatkan, malah membantu anda berasa lebih kenyang dan misi diet pasti tercapai.

4. Cheat Day
Benar, ada kalanya cheat day perlu sebagai hadiah atas kejayaan anda mengawal nafsu makan yang keterlaluan tidak seperti sebelumnya. Walau bagaimanapun ia bukan bermaksud anda boleh makan apa sahaja yang anda mahu tanpa had. Contohnya, makanan kegemaran anda ialah kek coklat. Dalam masa sebulan anda berdiet tanpanya, pilih satu atau dua hari untuk anda menikmatinya dengan jumlah tertentu.

5. Pinggan Besar
Jika anda memilih pinggan yang besar, kebarangkalian anda mengambil makanan lebih banyak juga adalah sangat tinggi dalam usaha untuk memenuhkan pinggan tersebut. Apa kata anda pilih pinggan atau mangkuk yang lebih kecil saiznya? Dengan jumlah makanan yang kecil, anda pasti akan kembali ke tempat duduk dan menikmati apa yang ada di dalamnya.

6. Makan Cepat
Makan dengan cepat bukan sahaja menunjukkan anda seorang yang kurang sopan, malah tabiat ini tidak bagus untuk kesihatan dan diet. Selain itu, ia juga boleh menyebabkan anda tercekik. Nikmati makanan secara tenang dan perlahan-lahan. Cuba buat kunyahan kira-kira 20 kali kerana ia akan membantu anda berasa lebih relaks dan cepat kenyang. Ambil sedikit masa untuk kunyahan yang seterusnya. Tip mudah, tetapi sering diabaikan.

7. Beraktiviti Sambil Makan
Makan sambil menonton televisyen, menyiapkan tugasan dengan menghadap komputer atau memasak sambil merasa boleh menjadikan anda gemuk. Melakukannya sambil makan boleh membuatkan anda hilang fokus tentang jumlah makanan yang diambil. Anda akan makan lebih banyak makanan tanpa anda sedari. Begitu juga jika anda makan sambil membaca buku atau novel. Kedua-duanya pasti menjadi saling ‘memerlukan’.

8. Malas Berjalan
Disebabkan perasaan malas menguasai diri, seboleh-bolehnya kereta mahu diletakkan di kawasan yang paling hampir dengan pintu masuk atau lif. Apa kata anda ubah kebiasaan itu secara paksa lama-kelamaan ia tentu menjadi kebiasaan. Sematkan dalam fikiran bahawa kerap dan banyak berjalan sangat membantu membakar kalori. Ia diibaratkan sebagai ‘pemacu’ untuk anda kekal langsing dan sihat. Secara tidak langsung, dalam kesibukan dengan aktiviti harian, anda telah melakukan riadah.

9. Ajakan Teman
Saat teman menghulurkan makanan yang enak-enak, cukup sukar untuk menolaknya padahal sudah berazam mahu mengawal jumlah kalori yang diambil. Walaupun selepas waktu makan utama, selera pasti kembali tatkala makanan kegemaran ada di depan mata. Ada pula ‘terpaksa’ makan semata-mata untuk menjaga hati. Tolak sahaja dengan baik, sudah tentu teman anda faham dan tidak mungkin akan berkecil hati. Terangkan juga bahawa anda sedang mengawal pemakanan dan minta mereka berikan kerjasama. Bonus untuk anda jika punya teman yang turut sama mahu berdiet.

10. Kurang Rehat
Lebih tepat jika dikatakan kurang tidur. Tahukah anda tidur yang cukup juga membantu anda mengawal berat badan? Kurangnya rehat atau tidur boleh mempengaruhi hormon penghadaman. Oleh sebab itulah ada kalanya anda berasa sangat lapar pada waktu tengah malam. Usahakan untuk mendapatkan waktu tidur yang mencukupi setiap hari.

Untuk dapatkan #SecretCorrea WhatApps:+601111983461
Atau direct contact: http://www.wasap.my/+601111983461/

Thursday, March 9, 2017

Testimoni Secret Correa

Testimoni Secret Correa tanpa henti
Hari2 kami terima feedback.anda boleh lihat dibwh.Nak lagi best anda cuba dulu secret correa anda akan rasai sendiri keajaibannya.  

Nak cuba whatApps no ni pasti ada DISKAUN HEBAT UNTUK ANDA
WhatApps:+601111983461
WhatApps:+601111983461
WhatApps:+601111983461

#TeamIedaMizan
#TrustedSellerSince2014

TESTIMONI ⬇️⬇️⬇️












Monday, October 31, 2016

Testimoni Secret Correa

Morning semua,




Harini saya nak share testimonial saya yang berjaya turunkan berat bdn dalam masa sebulan  sehingga 9KG!!! Dengan pengunaan hanya 3TUBE!!!
Wahhh๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ sgt2 awesome.. Tahniah pada Puan Maria anda memang seorang yg berani menyahut cabaran untuk kurus dan sihat dgn hanya sapu2 konsisten saja kini penampilan anda lebih selim melim anggun dan mempersona.. Walawehhh..๐Ÿ˜„☺๐Ÿ˜‰

Perubahan yg menakjubkan!!!

Kenapa perlu cuba Losyen Secret Correa??

Produk ini ada 3 fungsi yang unik iaitu sesuai untuk:-

1. Orang INGIN TURUNKAN BERAT BDN
2. Orang  ingin KEKALKAN bentuk badan..
3. Orang yang SUDAH FIRM risau menjadi NAIK BERAT BDB

Produk ini amat berbeza dan paling terbaik berbanding produk-produk seumpamanya yang berada di pasaran.
Ini adalah berdasarkan kandungan dan kajian yang telah dibuat dengan menggunakan teknologi dari KOREA.


KELEBIHAN 'LOSYEN SECRET CORREA'

✔️- Memecahkn lemak dengan cepat 
✔️- Menghilangkan selulit dan 'Stretch Mark'
✔️- Melangsingan dan mencantikkan bentuk badan
✔️- Memberi kesan V-Shape pada wajah
✔️- Menegangkan dan menganjalkan kulit
✔️- Menggebukan dan mencantikkan kulit

FORMULASI HEBAT DENGAN TEKNOLOGI 'KOREA' GABUNGAN COLLAGEN ASLI & "SUNFLOWER" 

Kebaikan SUNFLOWER:-
1) Membina sel baru
2) Melembapkan kulit
3) Membaiki sel rosak
4) Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit digalakkan sapu kerana mempunyai anti radang....

๐ŸŒธ 3 AGEN PEMBAKAR LEMAK TERBAIK SC ๐ŸŒธ

❄ Seed Oil
❄ Guarano
❄ Hedera Helix

Pembakaran lemak dilakukan secara ‘LIPOLISIS’ iaitu cara memecahkan sel-sel lemak dan selulit. 

APA LAGI WHATSAPP KAMI CEPAT XKAN HARI2 NAK TENGOK ORG LAIN DAH BERJAYA??? ANDA BILA LAGI?

WHATSAPP TO +601111983461

WHATSAPP TO +601111983461

WHATSAPP TO +601111983461

#TeamIedaMizan
#TeamSecretCorrea
#MonsterStokis
#StokisAwesome
#PengedarWanted
#AgentWanted
#DroshipWanted

Friday, October 28, 2016

Testimoni:Abang Askar Dah Kurus

Dulu saya tak percaya
Hanya sapu2 je blh kurus
Tapi bila dah cuba

34KG hilang
Betullah tak cuba 
Tak tahu



Dah cuba 
Baru tahu penangan dia
Sekarang orangpun terkejut dengan rupa saya

Bukan itu sahaja
Semua bertanya rahsia saya
Inilah rahsia saya

Secret Correa punya penangan rupanya
Jom WhatApps Segera

WhatApps:+601111983461
WhatApps:+601111983461
WhatApps:+601111983461

#TeamIedaMizan
#StokisSecretCorreaAsia

Thursday, October 13, 2016

Testimoni Secret Correa

Sehari LOST 1 KG 

Sikit je tu




Nak lagi best cuba sendiri baru tahu


WhatApps:+601111983461

WhatApps:+601111983461

WhatApps:+601111983461



#SecretCorrea

#TeamIedaMizan

#LosyenKurusSejuk

#StokisSecretCorreaAsia

Tuesday, October 11, 2016

Testimoni Secret Correa

BETUL KE BOLEH KURUS ? 




Losyen SC ni memang le tak panas/ pijar mcm losyen kurus lain. Tapi ia berkesan mencairkan lemak dari bawah lapisan kulit. 
.
Hmmm... tengok sendiri la testimoni-testimoni dari pengguna Losyen SC ni. Kalau tak menjadi takkan la diorang nak bagi testimoni bergambar kan? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ yg ni testimoni dari Siti Norshafina Yussofof
.
Yang bestnya SEMUA PART boleh sapu sbb sejuk berangin je bila sapu. So nanti bukan setakat badan je kurus, muka pun boleh RUNCING sekali hanya dengan satu produk.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

WhatApps:+601111983461
WhatApps:+601111983461
WhatApps:+601111983461

#SecretCorrea
#LosyenKurusSejuk
#TeamIedaMizan
#StokisSecretCorreaAsia
#PengedarWanted
#AgentWanted
#DropshipWanted

Saturday, October 8, 2016

Secret Correa

KEISTIMEWAAN LOSYEN SC
 ===================


☑ MEMBANTU MENGHILANGKAN SELULIT
☑ MENCANTIK DAN MENEGANGKAN KULIT 
☑ MERUNCINGKAN DAGU 
☑ MENGHILANGKAN STRETCHMARK 
☑ MELAWASKAN PRO SES PEMBU ANGAN 
☑ MENGHA LUSKAN DAN MELEM BUTKAN KULIT 
☑ MELEGAKAN BATUK DAN SESAK DA DA 
☑ MELEGAKAN GATAL DAN RESDUNG DI WAJAH 
☑ MELEGAKAN KEGATALAN EKZEMA KULIT ☑ MELANCARKAN PEREDARAN DARAH 
☑ MENGHILANGKAN SENGAL BADAN 
☑ MEMBUANG ANGIN DALAM BADAN 
☑ MENGURANGKAN RASA STRESS 
☑ MELEGAKAN SAKIT KEPALA 
☑ MELEGAKAN SENG GUGUT 
☑ MELEGAKAN MASALAH SAKIT SENDI DAN LUTUT

 SIAPA YANG BOLEH GUNAKAN? ======================= 
1) WANITA 
2) LELAKI
 3) KANAK-KANAK / BAYI 
4) WARGA TUA 
5) HAMIL / MENYU SU BADAN . 

 SPECIAL BUAT SMS/WHATSAAP PEMBELI TERAWAL SAHAJA. HARGA SPECIAL MENANTI ANDA. 

WHATSAP +601111983461
WHATSAP +601111983461
WHATSAP +601111983461

#TeamIedaMizan
#MonsterStokis
#StokisSecretCorreaAsia

Friday, October 7, 2016

Testimoni Secret Correa

HILANG 10 KG!!
PATUT LA SELALU REPEAT ORDER
================================



Dulu berat hati nak cuba SC ni
sekarang bila dah cuba berat badan pulak yg TURUN 10kg
Encik suami pun tumpang pakai jugak rupanya, perut yg BUNCIT pun dah jadi KURUS...

Sekarang ni asyik nak repeat order je..
tu la org kata, "Tak kenal maka tak cinta"
Dahsyat sungguh penangan Losyen kurus sejuk ni..

Tunggu apa lg, jom order.. kalau berat hati nak order, macam mana berat nak turun..

#whatsapp_+601111983461
#SecretCorrea
#LosyenKurusSejuk
#StokisSecretCorreaAsia

Thursday, October 6, 2016

Testimoni Secret Corrra

BETUL KE BOLEH KURUS ? 




Losyen SC ni memang le tak panas/ pijar mcm losyen kurus lain. Tapi ia berkesan mencairkan lemak dari bawah lapisan kulit. 

.

Hmmm... tengok sendiri la testimoni-testimoni dari pengguna Losyen SC ni. Kalau tak menjadi takkan la diorang nak bagi testimoni bergambar kan? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

.

Yang bestnya SEMUA PART boleh sapu sbb sejuk berangin je bila sapu. So nanti bukan setakat badan je kurus, muka pun boleh RUNCING sekali hanya dengan satu produk.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

.

WHATSAPP >> +601111983461 utk order.


#TeamIedaMizan

#StokisSecretCorreaAsia

#SecretCorrea

#LosyenKurusSejuk


TRUSTED SELLER SECRET CORREA


MALAYSIA

JOHOR


IedaMizan(MONSTER STOKIS)-OWNER WEBSITE
Kawasan COD: Pasir Gudang,Johor Bahru,Pontian
☎️WhatApps/ Call:+601111983461


Name:Hamidah Hamira
☎️WhatApps/ Call:+60197709713
COD:Skudai/JB

Name:Su
☎️WhatApps/ Call :+60 11-2869 9464
COD:JB/Singapore

Name:Fateen
☎️WhatApps:+60127020930
COD:Segamat/Simpang Renggam Johor


Name:Adah
☎️WhatApps/ Call:+60197791420
COD:JB

Nama: Zubaidah
☎️WhatApps/Call:+601110605642
COD : Kluang,Johor / Dungun,Terengganu


Name:Firas
☎️WhatApps/Call:+601127537874
COD:Johor Bahru,Skudai,Johor


Name:Ezza
☎️WhatApps/ Call:+60 12-755 1984
COD:Ulu Tiram/Kota Tinggi

Name:Azemah
COD:Pekan Nanas/Pontian
☎️WhatApps/ Call:+60126519876

Name:Zariah
☎️WhatApps/ Call:+60197301941
COD:Larkin/JB

Name:Yanty
☎️WhatApps/ Call:+60127565283
COD:Ulu Tiram/JB

PAHANG


Name: Armaniza Ariffin
☎️WhatApps/ Call:+60129978311
COD:Termerloh, Pahang

Name:Atie CT
☎️WhatApps/ Call:+60179603261
COD:Jengka,Pahang

Name:Roszaliza
☎️WhatApps/Call:+601129292581
COD:Mentakab/Temerloh,Pahang

Name:Rianie
☎️WhatApps:+60108627271
COD: Gombak, Selayang, Puchong, Sri Kembangan, Kajang, Sg. Merab dan Melaka
Walkin -
SS SPA
Lot No 2.08.
Kompleks Niaga Sg Merab.. 43000 Kajang Selangor


Name:Lala
☎️WhatApps/Call:+60176892317
COD:Chenor


KUALA LUMPUR

Name:Kak Gee
☎️WhatApps/ Call:+60 12 535 4766
COD:KL/Selangor

SELANGOR
Name:Nanie
☎️WhatApps/ Call:+60196638126
COD:Shah Alam,Selangor

Name:Jiha Gaus
☎️WhatApps/Call:+60193508556
COD:Seri Kembangan,Putrajaya,CyberJaya

Name:Lala
☎️WhatApps/Call:+60176892317
COD:Bangi,Nilai,Bukit Mahkota

NEGERI SEMBILAN

Name:Huda Syafina
☎️WhatApps/ Call:+60179744481
COD:Kuala Pilah,Negeri Sembilan

Name:Cha
☎️WhatApps/ Call:+60192440164
COD:Senawang



KELANTAN


Name:Azlina
☎️WhatApps/ Call:+60197227424
COD:Kelantan/KL

MELAKA

Name:Zura
☎️WhatApps/ Call:+60136311910
COD:Melaka


SABAH


Name:Mariney@Ney
☎️WhatApps/Call:+60162396763
COD:Sabah/Wilayah Persekutuan Labuan


BRUNEI

Shazie
☎️WhatApps/ Call:+6738954995
COD:Brunei

Agen Zie :Hjh Zairinawati bte Hj Abd latif
☎️WhatApps/ Call:+6738863086
COD:Brunei

Dayang Nurul Fatin Khairunnisa Bte Awang Haji Bakar

☎️WhatApps/ Call:+6738935429

COD:Brunei


Nama penuh: Junaidah Hj Awg Besar
☎️WhatApps/ Call:+6738823563
COD:Brunei

Nama Penuh: Zubaidah Jumaat
☎️WhatApps/ Call: +6738309234
COD:Brunei

Nama Penuh: Hjh Sariah Hj Hitam
☎️WhatApps/ Call: +6738853637
COD:Brunei

Dayang Sarinah bt Haji Musa
☎️WhatApps/ Call : 8656177
COD:Brunei

Ainah bte a.chuchu
☎️WhatApps/ Call:+6738876245
COD:Brunei

Sheila
☎️WhatApps/ Call:+673 711 8997
COD:Brunei

Cta
☎️WhatApps/ Call:+6738658925
COD:Brunei

Amyra
☎️WhatApps/ Call:+673 815 2669
COD:Brunei


SINGAPORE


Salmi Akiak
☎️WhatApps/ Call: +65 94527423
COD:Singapore


Name:Raha
☎️WhatApps/ Call:+6593887265
COD:Singapore
Blog:http://secretcorreaspore.blogspot.com

Name: Baini Ramdan
☎️WhatApps/ Call: +65 9187 8334
COD:Singapore


Name:Liza
☎️WhatApps/ Call:+65 9220 9797
COD: Singapore

Name:Haya
☎️WhatApps/ Call:+65 9725 9960
COD:Singapore

Name:Nora
☎️WhatApps/ Call:+65 9226 4828
COD:Singapore